GAZİANTEP / NİZİP - Fatma Alkan Anaokulu

Fatma Alkan Anaokulu

Adres
Fatih Sultan, Rüştiye Sk. Pk27725, 27700 Nizip/Gaziantep Fatma Alkan İ.o.o içinde
Vizyon
Fatma Alkan Anaokul´lu olma" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, geliştiren yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Sabah/öğlen devreleri olmak üzere eğitim şekli ikilidir.
07.45-17.50
Ulaşım
Ulaşım dolmuşla sağlanmaktadır. Okulumuz İlçe GASKi binasının karşısında bulunmaktadır.
Nizip ilçe merkezinde yeterli kiralık ev bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 45 km uzaklıktadır.